Over

Deze post is ook beschikbaar in: Engels

Wij verzorgden samen vele theatervoorstellingen, workshops en communicatie- trainingen over uiteenlopende thema’s (o.m.: diversiteit, integriteit, grensoverschrijdend gedrag, coachend leiderschap, autonomie, effectief communiceren) in opdracht van profit en non-profit organisaties.
(O.m: Erasmus Universiteit, Huisartsen opleiding, VU, Politie, Tweede Kamer, Ministerie Veiligheid en Justitie, VO Raad, ING, Politie Academie, Verstandelijk Gehandicapten Zorg)

Na een ingrijpende ervaring met seriepesters in ons persoonlijk leven hebben wij ons de afgelopen 2 jaar uitvoerig in het onderwerp verdiept en besloten wij ons toe te leggen op het doorgeven van onze inzichten, en richtten wij Flourishh op.
FullSizeRenderNiek Vink ( Haarlem, 1957 ) Theaterregisseur, theatermaker, acteur, senior communicatietrainer en coach. Studeerde aan de Regie-opleiding van de Theaterschool in Amsterdam mét 1e Graad Lesbevoegdheid. Was jarenlang artistiek leider van het Werkteater in Amsterdam. Niek werkt sinds 1991 als zelfstandige en is eigenaar van Flourishh.

 

 

 

 

FullSizeRender 5

Yolanda de Greeuw (Hoorn, 1966) Theatermaakster, (trainings-assessment-) actrice, schrijft en vertaalt. Studeerde 2 jaar Engelse Taal en Letterkunde en aan de acteursopleiding van de Toneelacademie in Maastricht. Werkte enige tijd als begeleider in de VGZ, en was werkzaam als actrice bij het Werkteater. Yolanda is eigenaar van Flourishh en werkt sinds 2001  als zelfstandige.

 

 

Dit zeggen opdrachtgevers over ons  

Voor onze workshops baseren wij ons o.m. op het werk van Marie France Hirigoyen, Tim Field, Gary en Ruth Namie, Martha Stout, Robert Hare, Hervey M Cleckley, Simon Baron Cohen, eigen ervaring en analyse en ervaringsverhalen van derden.

Meer informatie:       www.seriepesten.nl

 

Flourishhlogo75
Flourishh

KvK 34340625
BTW NL8128.74.274.